Wednesday, February 3, 2010

Vacation to Czech Republic

hmmm, ce sa zic..ca nu's de cuvant!? Ma cunosc pe mine atat de bine incat nu as recunoaste chestia asta. Da, recunosc ca am zis in postul "Anul 2009...." ca dupa cum ma cunosc eu pe mine, am sa revin cu un alt post abia prin 2010...numai ca de atunci au mai fost cateva scurte. Nu stiu daca deranjeaza pe cineva treaba asta ca doar am zis ca asta e numai blogul meu si ca nimeni nu are voie sa intre aici (asa ca daca citesti ceva din blogul meu acum, te rog frumos sa pleci de aici :) ).
Dupa cum suna si titlul acestui post, este vorba despre vacanta din Cehia de la inceputul anului...care sincer am simtit-o ca un nou inceput, si nu doar de an nou, ci un nou inceput, sper ca va fi si unul bun.
In Cehia a fost foarte misto, am fost doar 4 persoane dar ne-am simtit excelent. Suntem prieteni destul de vechi si ne place sa ziceam ca suntem un grup multi-natioal(polonezo-cehesc-romano-constantean). Cel mai mult din vacanta asta mi-a placut ca mi-a sters mintile...care le cam stim (again..Anul 2009...). Am venit cu capul gol de acolo, mi s-au sters multe amintiri si necazuri, ganduri reziduale...de ce reziduale? Pentru ca sunt genul de ganduri care vrei si poate chiar reusesti sa ti le stergi din cap dar totusi raman undeva pe acolo, un fel de a uita sa dai si empty recycle bin.
In acest concediu , unde am ajuns si in muntii inzapeziti (imi doream asta demult), am avut o zi putin mai speciala. Nu ar fi fost asa de speciala daca nu l-as fi auzit pe amicul meu polonez zicand : "asta va fi o zi speciala! Imi place sa cred asta odata pe an si dupa asta sa ma pot intoarce la munca si intre prietenii mei dar sa stiu ca e un nou an ! ". Mi-a placut ideea asta , oricum asta o aveam si eu in cap, dar sa vina si de la altcineva, mi-a confirmat ca nu's chiar asa de dus.
So, acest filmulet va da o idee despre ce a fost vorba in acea vacanta.
In rest, sunt sigur ca am sa mai revin pe aici dar sper eu....cu niste fotografii numai bune de pus in ochi , diferite ca gen fatza de ce am facut pana acum, numai ca sper sa fie si bune.
Numai bine !





...one of us said that this was like a new beginning....I think he was right !