Saturday, November 6, 2010

november...

Stiu ca nu m-am tinut de cuvant ultima data cand am zis ca am sa mai revin pe aici si cu alte posturi noi dar probabil asta imi si place la micul meu Blog...putine cuvinte, multe concluzii si eventual cu mici lectii invatate ca doar vorba aia ...cat traiesti inveti !
Aveam de ceva timp fixat in gand sa mai astern si eu cateva cuvinte, cugetari sau poate chiar aberatii dar se pare ca nu prea am reusit sa gasesc momentul oportun pana acum. Totusi, daca tot suntem aici sa vedem cam ce ar fi de zis....puncte, puncte...iar...weird, ma simt ca si cum as fi in fata unui bun prieten care ma intreaba ce am mai facut in ultima vreme si ai sentimentul ca te blochezi pe moment. Cel putin mie asta mie se intampla de multe ori si pot zice ca nu-mi place intrebarea asta. Stiu ca e absolut normala si pana la urma e bucuria interlocutorului sa o arunce nepasator si grabit absolvindu-se inspre a se gandi la ce a facut el insusi. Dar, recunosc ca aici nu este chiar acest caz doarece am cateva butoane ajutoatoare (backspace, puncte puncte, si cate un "enter" cand sunt sigur). Deci, ce am mai facut eu in rastimpul asta de cateva luni bune de 2010 ? Hmm, tot felul, mai nimic si sper sa mai fac multe. Una dintre cele mai mari reusite ale mele in acest rastimp e ca mi-am regasit linistea sufleteasca. Este atat de reconfortant sa ai un suflet gol si linistit incat parca mie frica sa nu apara acel ceva care sa-l constranga si sa-l intunece iar. Dar .... incercam sa fim pozitivi in aceasta zi de noiembrie insorita, asa ca numai de bine !
Printre altele, am ajuns iar sa ma bucur de acele cateva zile de weekend in care singura grija e sa nu dorm prea mult ca nu vreau sa treaca ziua prea repede, sa-mi beau cafeaua aromata...asta in cazul in care nu o dau in foc si sa stau sa ma gandesc pe unde sa ma plimb, sa fotgrafiez cate una alta , sa ma intalnesc cu prietenii si chiar sa-mi fac planuri de concedii. Bineinteles ca mai sunt elemente care sa te intristeze/ingrijoreze in jur dar incerc pe cat posibil sa nu ma las afectat prea usor si pe cat posibil sa le si rezolv.
Dupa cum am promis, pot afira ca m-am infectat iar cu "boala fotografiei" si am reinceput sa mai fac cate o fotografie now & then. Inca nu o practic pe cat de des mi-as dori dar aici sunt si prea multe elemnte ca sa zic un motiv anume. Totusi, faptul ca am incercat si am vazut ca inca mai pot, inca imi mai place si cel mai important ...ca ma elibereaza, relaxeaza acest hobby , ma face mandru de mine. Chiar daca sunt putine fotografii recente si numai am in continuu senzatia ca trebuie sa ma gandesc la o noua fotografie, locatie , inseamna mult pentru mine si asta e o dovada a revenirii la normalitatea mult asteptata..de prin 2009, hehe.
Mai este putin si se apropie si acest an de sfarsit si pot zice ca a fost un an in care am reusit destul de multe pe plan personal. Cand zic asta ma refer ca am reusit sa trec peste multe greutati si nu numai eu ci si multi apropiati din jurul meu si ma bucura mult faptul asta si imi da sperante pentru viitor.
In spiritul zicalei "nimic nu se intampla degeaba" sunt sigur ca sunt pregatit sa trec inca peste multe greutati de acum incolo. E ciudat sentimentul asta dar in acelasi timp reconfortant ca te poti baza pe tine si realizezi ca poti face asta numai dupa ce treci prin momente mai putin placute dar observi ca daca ai reusit sa iti revi, poti invinge inca multe....hehe, destul de funny dar acum imi vine in minte la acest sfarsit de idee, proverbul " ceea ce nu te doboara te face mai puternic " , again...doar am zis ca astazi suntem pozitivi and free-minded :).
Imi place sa cred ca am sa continui sa mai scriu din cand in cand aici si peste ani sa pot reveni si sa-mi aduc aminte de aceste vremuri asa cum sunt si au fost cu bune si rele.
Ca si idee de final cred ca este chiar potrivit clipul care-l postez mai jos cu ce am scris azi "How Does This Make You Feel" care are un mesaj potrivit pentru acest post si pe sfarsit un sfat care sper sa-l urmez cat mai curand...dar nu mai devreme de 2011 hehe :)).
Numai bine !